Analysekonsulent til Danske Professionshøjskoler

Brænder du for at arbejde med data og analyser? Og har du lyst til at bruge din erfaring og analytiske værktøjskasse til at hjælpe os med at sikre de bedste rammer for fremtidens professionsuddannelser? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Danmark mangler dygtige fagprofessionelle: Både de pædagoger, sygeplejersker, lærere og socialrådgivere, der udgør en central del af vores velfærdssamfund, men også de fagprofessionelle knyttet til den grønne omstilling, der skal bidrage til ambitionerne om Danmark som et grønt foregangsland.

En stor del af de fagprofessionelle uddannes i dag på en af landets seks professionshøjskoler. Og i fremtiden er der behov for, at endnu flere unge vælger den uddannelses- og karrierevej.

Danske Professionshøjskoler er og har i de senere år været igennem en positiv udvikling som interesseorganisation. Vi arbejder hver dag benhårdt på, at vi kan bidrage med brugbare løsninger, der fører til konkrete politiske resultater, som i sidste ende gør det attraktivt at vælge en uddannelse på professionshøjskolerne. Det gør vi ved at være en relevant og troværdig samarbejdspartner, der fremstår som ekspert på eget område med både solide fakta og gennemarbejdede analyser.

Sekretariatet for Danske Professionshøjskoler søger derfor en dygtig og ambitiøs analysekonsulent, der vil bidrage til, at vores interessevaretagelse er gennemsyret af professionalisme og solide analyser.

Om jobbet

Som analysekonsulent vil dine opgaver bl.a. være, at:

  • Bidrage til analyser og ledelsesinformation, som er en afgørende del af eksekveringen af Danske Professionshøjskolers interessevaretagelse og strategiske arbejde.

  • Sikre ledelsesbetjening, proceskoordinering og mødeforberedelse af høj kvalitet, der styrker vores organisation: fra sekretariat til formandskab og rektorkollegium.

  • Løbende håndtering af skiftende uddannelsespolitiske dagsordener.

Du bliver en del af Danske Professionshøjskolers sekretariats team ’Fakta og Analyse’ med tre andre kolleger og en analysechef. Sammensætningen af dine konkrete arbejdsopgaver vil blive udformet ift. din profil, erfaring og interesser. Du må forvente, at arbejdsopgaverne løbende kan ændre karakter i takt med både skiftende uddannelsespolitiske dagsordener samt din egen udvikling.

Om dig

Som analysekonsulent i Danske Professionshøjskolers sekretariat vil du skulle gennemføre analyser og formidle resultaterne, så de kan indgå i Danske Professionshøjskolers strategiske arbejde og politiske interessevaretagelse. Arbejdet vil ske i tæt dialog med de øvrige kolleger i sekretariatet og med samarbejdspartnere på professionshøjskolerne.

Vi leder derfor efter en kollega, der:

  • Har stærke metodiske og analytiske kompetencer og lyst til databehandling.

  • Kan sætte data og analyser i spil i arbejdet med politisk interessevaretagelse.

  • Kan formidle data og analyser, så hovedpointerne fremstår klart og præcist i præsentationer og beslutningsgrundlag.

  • Kan bidrage med at beregne udgifter til konkrete politikforslag.

  • Arbejder struktureret, tager ansvar og kan arbejde selvstændigt – også i perioder med højt tempo og korte deadlines.

  • Er idérig og kan bidrage til Danske Professionshøjskolers løbende udvikling som interesseorganisation.

  • Drives af at skabe resultater sammen med andre.

Vi forventer derudover, at du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau som cand. scient. pol., cand.polit., cand.merc. eller lignende.

Om Danske Professionshøjskoler

Danske Professionshøjskoler er en interesseorganisation for de seks professionshøjskoler i Danmark. Vi udbyder uddannelser i 36 byer – og uddanner mere end hver tredje studerende på de videregående uddannelser. Vores fem største uddannelser er lærer, pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver og fysioterapeut.

Vi er 13 ansatte i sekretariatet, som har til huse i Vester Voldgade i hjertet af København.
Vi løfter i flok, og professionalisme, nysgerrighed og udsyn er centrale pejlemærker i vores daglige arbejde både internt i organisationen og i relation til vores kolleger på professionshøjskolerne og til samarbejdspartnere.

I Danske Professionshøjskoler bliver du en del af et sekretariat med et højt fagligt ambitions- og aktivitetsniveau. Vi er drevet af både resultater – og af at blive dygtigere til det, vi gør. Det skal du som ny kollega bidrage til.

Læs mere om Danske Professionshøjskoler på www.danskeprofessionshøjskoler.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes på baggrund af din erfaring og kvalifikationer. Tiltrædelse senest d. 1. november 2024.

Praktik

Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis via knappen “Søg stillingen” senest søndag d. 25. august 2024.

Vi forventer at afholde første samtale d. 28. august og anden samtale d. 2. september. Du kan forvente, at der vil være en opgave ml. første og anden samtale.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte analysechef Trine Fuglsang på 28573992 eller tfs@dkprof.dk.

Tilmeld nyhedsbrev