Profprisen


Profprisen 2017 – Professionsuddannelsernes bidrag til erhvervslivet

Skal du være den første vinder af Profprisen og vinde 10.000 kroner?

Danske Professionshøjskoler lancerer en pris, Profprisen, hvor en studerende, der har gjort en forskel for en virksomhed, har muligheden for at vinde 10.000 kr.
Der findes massevis af spændende projekter, hvor studerende og virksomheder samarbejder, og det er netop de studieprojekter, Profprisen handler om, og som skal vises frem.

Kriterier
For at deltage i konkurrencen skal du med en film fortælle om et samarbejde, du har eller har haft med en virksomhed i forbindelse med dit studie. Det kan f.eks. være et produkt eller en service, du har udviklet – kort sagt; noget der har været til gavn for en virksomhed. Du skal dog stadig være i gang med din uddannelse.

Det er samtidig et krav til filmen, at de tre aktører: den studerende, en repræsentant for virksomheden og en repræsentant for uddannelsen, alle medvirker i filmen.

Redskaber
For at kunne deltage i konkurrencen skal du bruge:

  • Et kamera, telefon eller tablet, der kan optage video.
  • Et klippeprogram (f.eks. iMovie), som kan hentes gratis i App Store eller på Google Play.
  • En manuskriptskabelon, hvor du kan se, hvad filmen skal indeholde samt forslag til spørgsmål der skal besvares. Du kan hente Skabelonen her
  • Underlægningsmusik, som kan hentes her
  • Et slutskilt til filmen, som kan hentes her

Format
Filmen skal laves i bedst mulige kvalitet i filformatet mp4, wmv eller .mov.

Mentorservice
Under konkurrencen kan du få hjælp til spørgsmål om alt fra indhold til klippeprogram. Send dit spørgsmål til profprisen@mu.st, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. De hyppigst stillede spørgsmål vil løbende blive lagt på Profprisens facebookside.

Præmie
Udover titlen som vinder af Profprisen 2017, vil vinderen også modtage en præmie på 10.000 kr.

Deadline
Indsend din film samt en kort beskrivelse af projektet i en Wetransfer el. lign. til profprisen@mu.st senest d. 25 oktober 2017.

Kåring af vinder
Vinderen af Profprisen 2017 kåres både ud fra studieprojektets idé, indhold og relevans samt præsentation i filmen i starten af november. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres på Profprisens Facebook side.

Eksempler på film
For at give dig en fornemmelse af, hvad der er for film vi efterlyser, har vi produceret to eksempler, du kan se her: