Struktureret studentermedhjælper med politisk interesse til Danske Professionshøjskoler

Er du god til at skrive og er politisk interesseret? Har du flair for researcharbejde og indsamling af data? Og har du lyst til at lære om arbejdet i en interesseorganisation? Så er det måske dig, der skal hjælpe os med at understøtte vores politiske arbejde for at skabe gode uddannelser og sikre nok dygtige lærere, pædagoger og sygeplejersker til hele Danmark.

Danske Professionshøjskoler arbejder for at skabe fremragende professions- og erhvervsrettede uddannelser i hele Danmark. Fra lærer-, sygeplejerske- og pædagoguddannelsen til finansøkonom- og journalistuddannelsen. Vi sætter fokus på uddannelsernes rammer, muligheder og udfordringer, der i sidste ende har betydning for vores velstand og velfærd. Gode uddannelser og dygtige fagprofessionelle skal sikre et stærkt Danmark.

Til det arbejde søger vi nu en struktureret og selvstændig student med politisk interesse, der kan bidrage til en professionel interessevaretagelse.

Jobbet som student
Danske Professionshøjskoler samarbejder og er i løbende i kontakt med både politikere, ministerier, fagforeninger og andre organisationer. Du vil som student bidrage til, at vi som organisation er professionelle i vores politiske interessevaretagelse. Konkret vil du især bidrage til, at vores forkvinde og direktør er velforberedte til dialogen med vores samarbejdspartnere.

Dit primære ansvar som studentermedhjælper bliver at:

  • Bidrage til mødeforberedelse og oplæg til vores forkvinde og direktør

  • Løse researchopgaver og udarbejde baggrundsnotater

  • Overvåge fx folketingsspørgsmål mv. på uddannelses- og forskningsområdet

  • Bistå ift. at arrangere møder, seminarer og konferencer m.v.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • Skriver godt og præcist

  • Er dygtig til research og systematisering af data

  • Kan arbejde selvstændigt og fokuseret

  • Er omhyggelig, struktureret og har sans for detaljen

  • Har lyst til at lære og udvikle dig sammen med resten af dine kollegaer

  • Drives af at skabe resultater sammen med andre

Derudover forestiller vi os, at du er på minimum 2. år på en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse fx statskundskab, sociologi, politisk kommunikation og ledelse eller lignende. 

Om Danske Professionshøjskoler
Danske Professionshøjskoler er en interesseorganisation for de seks professionshøjskoler i Danmark samt Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Vi udbyder uddannelser i 37 byer og uddanner 72.000 studerende.

Vores fem største uddannelser er lærer, pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver og fysioterapeut.

Vi er 13 ansatte i sekretariatet, som har til huse i Vester Voldgade i hjertet af København.

Vi løfter i flok, og professionalisme, nysgerrighed og udsyn er centrale pejlemærker i vores daglige arbejde både internt i organisationen og i relation til vores kolleger på professionshøjskolerne og til samarbejdspartnere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes på baggrund af din erfaring og kvalifikationer. Tiltrædelse er 1. oktober eller hurtigst muligt derefter.

Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen, og der forventes fleksibilitet fra begge sider. 

Ansøgningen
Din ansøgning bør max fylde en side. Derudover skal der vedlægges et CV.

Send din ansøgning og CV senest d. 21. september 2022 kl. 23:59 via linket her. Vi holder løbende jobsamtaler frem til og med d. 26. september.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Kristian Birk på tlf. 3165 3916 eller e-mail krb@dkprof.dk eller chefkonsulent Sofie Seidenfaden på tlf. 3173 0591 eller e-mail sose@dkprof.dk.

Tilmeld nyhedsbrev