Kommunikationskonsulent med politisk tæft til Danske Professionshøjskoler

Er du god til at se, hvad der fanger øjet på de sociale medier? Har du politisk forståelse og gode idéer til, hvordan kommunikation om uddannelsespolitiske dagsordener kan vinkles på nye måder og foldes ud på forskellige kanaler? Så er det måske dig, der skal hjælpe os med at løfte vores politiske kommunikation om uddannelse af fremtidens sygeplejersker, finansøkonomer og journalister.

Danske Professionshøjskoler arbejder for at skabe fremragende professions- og erhvervsrettede uddannelser i hele Danmark. Fra lærer-, sygeplejerske- og pædagoguddannelsen til finansøkonom- og journalistuddannelsen. Vi sætter fokus på uddannelsernes rammer, muligheder og udfordringer, der i sidste ende har betydning for vores velstand og velfærd. Gode uddannelser skal sikre et stærkt Danmark.

Vi søger en dygtig og kreativt tænkende kommunikationskonsulent, der skal være ansvarlig for at udvikle og drive vores digitale og sociale medier i tråd med vores strategiske mål. Og som derudover skal bidrage med kommunikation i bred forstand.

Om jobbet

Vores stemme skal nå ud til alle, der har indflydelse på vores uddannelser: Fra eksperter og journalister til kommuner, regioner og ikke mindst Christiansborg. Vores ambition er at blive mere proaktive og at løfte vores kommunikation i både indhold og form.

Dit primære ansvar som kommunikationskonsulent bliver at drive og udvikle vores digitale medier (primært hjemmeside, Twitter og LinkedIn), så de i højere grad understøtter det generelle arbejde med vores strategiske mål. Vi benytter på nuværende tidspunkt både korte videoer, fotos, infografikker og lignende. Men vi vil gerne blive endnu skarpere – og bedre til at ramme vores målgrupper.

Derudover skal du også bidrage bredt til vores kommunikationsarbejde. Det gælder fx proaktivt pressearbejde og anden profilering af vores dagsordener, udarbejdelse af artikler og nyheder bl.a. til vores hjemmeside og nyhedsbrev. Alle dele af opgaveporteføljen kræver – foruden udvikling af idéer og indhold i tråd med vores strategiske mål – intern koordinering med ledelserne på professionshøjskolerne og kollegaerne i Danske Professionshøjskoler.

Om dig

Vi forventer, at du:

 – Er dygtig til at arbejde med digitale og sociale medier – og til løbende at følge udviklingen.

 – Er kreativ og idérig – og kan omsætte ideer til forskellige former for visuel kommunikation.

 – Skriver godt, præcist og klart, og har generelt gode kommunikationsevner.

 – Har viden om og erfaringer med brugen af kommunikation i en politisk kontekst. Du har evt. et par års erfaring fra en    interesseorganisation, et politisk parti eller lignende. Eller du er nyuddannet med erfaring fra et relevant studiejob.

 – Tager ansvar og kan arbejde selvstændigt og fokuseret.

 – Er omhyggelig og har sans for detaljen – også i perioder med højt tempo og korte deadlines.

 – Kan hæve blikket og se de åbne vinduer for at bruge vores kommunikation proaktivt i det politiske arbejde.

 – Drives af at skabe resultater sammen med andre.

 – Har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation eller journalistik.

Om Danske Professionshøjskoler

Danske Professionshøjskoler er en interesseorganisation for de seks professionshøjskoler i Danmark samt Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Vi udbyder uddannelser i 37 byer og uddanner 72.000 studerende.

Vores fem største uddannelser er lærer, pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver og fysioterapeut.

Vi er 14 ansatte i sekretariatet, som har til huse i Vester Voldgade i hjertet af København.

Vi løfter i flok, og professionalisme, nysgerrighed og udsyn er centrale pejlemærker i vores daglige arbejde både internt i organisationen og i relation til vores kolleger på professionshøjskolerne og til samarbejdspartnere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes på baggrund af din erfaring og kvalifikationer. Tiltrædelse er 1. juni 2022.

Ansøgningen

Send din ansøgning og CV senest d. 3. april kl. 23:59 via dette link. Vi forventer at afholde første runde samtaler primo uge 16. Og anden runde samtaler primo uge 17.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Ole Larsen på telefon 9154 1668 eller e-mail oll@dkprof.dk eller chefkonsulent Kristian Birk på telefon 3165 3916 eller e-mail krb@dkprof.dk

Tilmeld nyhedsbrev