Ny analysechef i Danske Professionshøjskoler

Danske Professionshøjskoler får erfarne kræfter i spidsen for analyse- og dataarbejdet, når Trine Fuglsang d. 1. december sætter sig i stolen som analysechef.

Trine Fuglsang har solid erfaring med at understøtte strategiske mål med analyser og data, bl.a. fra sin seneste stilling som Leder af Kvalitet og Analyse på Københavns Professionshøjskole. Trine Fuglsang har været ansat på Københavns Professionshøjskole og tidligere Metropol i tilsammen 10 år.

I sin nye rolle som analysechef i Danske Professionshøjskoler skal Trine Fuglsang stå i spidsen for arbejdet med at omsætte analyser og data til nye indsigter og løsninger, der bidrager til, at landets professionshøjskoler har de bedst mulige vilkår til at udvikle og udbyde attraktive uddannelser, som flere vælger til. Et arbejde, hun ser frem til:

- Jeg glæder mig helt vildt til, at jeg sammen med kolleger i Danske Professionshøjskoler og på alle landets professionshøjskoler skal udvikle analyser og data, der understøtter professionshøjskolernes strategiske arbejde med at gøre de professionsrettede uddannelser mere attraktive for flere. Det er samfundsmæssigt en super vigtig opgave, som jeg glæder mig til at tage fat på, siger Trine Fuglsang.

Inge Friis Svendsen, direktør for Danske Professionshøjskoler, ser frem til, at der inden længe kommer nye, stærke kræfter til at styrke arbejdet med analyser og data.

- Trine er en stor gevinst for Danske Professionshøjskoler, og jeg er helt sikker på, at hun kommer til at bidrage til Danske Professionshøjskolers strategiske arbejde og tager vores analysearbejde til nye højder. Jeg glæder mig meget til, at Trine bliver en del af holdet i Danske Professionshøjskoler, siger Inge Friis Svendsen.

Tilmeld nyhedsbrev