Camilla Wang er genvalgt som forperson for Danske Professionshøjskoler

Camilla Wang

Camilla Wang er i dag blevet genvalgt som forperson for Danske Professionshøjskoler og fortsætter dermed i spidsen for professionshøjskolernes fælles arbejde med at udvikle stærke og attraktive professionsuddannelser og -karriereveje.

Camilla Wang, der til daglig er rektor på Professionshøjskolen Absalon, har været forperson for Danske Professionshøjskoler i de seneste to år, hvor hun stået i spidsen for at sætte professionshøjskolerne på den politiske dagsorden. En opgave, som Camilla Wang, ser frem til at fortsætte med:

- De seneste år har vi på alle landets seks professionshøjskoler arbejdet benhårdt på at slå fast, at der er behov for en ambitiøs reform af de professions- og erhvervsrettede uddannelser. Med udsigt til et reformudspil fra regeringen på den anden side af sommerferien, er vi nået langt, men vi er ikke i mål. Vi skal fortsat knokle på med, at der sker store og nødvendige forandringer af de vigtige samfundsbærende uddannelser på professionshøjskolerne, hvor ansøgerne er blevet markant færre gennem de sidste 10 år. Den opgave er meget meningsfuld – og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet, lyder det fra Camilla Wang.

Posten som forperson for Danske Professionshøjskoler varetages i to år med virkning fra d. 7. juni 2024.

Tilmeld nyhedsbrev