Danske Professionshøjskoler på folkemødet

Det er tredje år i træk, at Danske Professionshøjskoler deltager med en fælles Strandbar på folkemødet

Pind og de gode manerer, robotter i undervisning, sundhed og regional vækst.

Strandbaren på Kæmpestranden i Allinge er igen i år er den fælles ramme for de syv professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og Maskinmesterskolen København på folkemødet. Programmet er spækket med debatter, workshops, quiz, rollespil og andre aktiviteter.

I år er der i eksempelvis fokus på emner som sundhedsteknologi, læring, digital dannelse, fællesskaber, fake news, velfærd og det 21. århundredes kompetencer. I strandbaren vil der også være mulighed for at møde robotter, som bruges i undervisningen på læreruddannelsen

Fredag eftermiddag den 16. juni er der for eksempel en række kendte ansigter på programmet. Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen (S) besøger Professionshøjskolernes Strandbar til en snak om fællesskaber.

Efterfølgende er undervisningsminister Merete Riisager (LA) med i debatten om læringsmål med Mia Lyhne i et alternativt rollespil som billedkunstlæreren, der hellere vil snakke om ler og LEGO end matematik og læsning. Søndag kan du – ved hjælp af Virtual Reality – opleve, hvordan det er at ligge i koma.

Lørdag formiddag den 17. juni kommer uddannelses- og forskningsminister, Søren Pind (V), forbi til en snak om dannelse med Metropols rektor og ny formand for Danske Professionshøjskoler, Stefan Hermann.

Se hele programmet i Professionshøjskolernes Strandbar på professionsdebat.dk

Tilmeld nyhedsbrev