Dialog om uddannelse, vækst og velfærd

Formand for Danske Professionshøjskoler Stefan Hermann, Formand for KL, Martin Damm og Næstformand for LO, Ejner K. Holst mødtes med FTF og Danske Regioner i Praksis og Innovationshuset på Metropol. De drøftede uddannelse, vækst og velfærd.

Praksis og Innovationshuset på professionshøjskolen Metropol var i dag rammen om det årlige møde mellem Danske Professionshøjskoler, KL, Danske Regioner, LO og FTF om de professions- og erhvervsrettede uddannelser

Danske Professionshøjskoler mødtes mandag den 25. september med KL, Danske Regioner, LO og FTF. Formålet med mødet var at drøfte uddannelse som forudsætning for vækst og velfærd i hele Danmark, og hvordan uddannelsesudbydere, aftagere i kommuner og regioner, og arbejdsmarkedets parter “kan noget mere sammen” til gavn for borgerne.

Mødet startede med en rundvisning i Praksis- og Innovationshuset på professionshøjskolen Metropol i Sigurdsgade i København. Praksis- og Innovationshuset er et innovativt læringsmiljø med test-laboratorier og simulationsmiljøer. Her kan studerende og undervisere sammen med erhvervslivet udvikle og teste produkter, metoder og ideer baseret på nyeste viden og forskning.

Formand for FTF, Bente Sorgenfrey, og udviklingschef i FTF, Andy Andresen i Praksis og Innovationshuset på Metropol. Simuleringsmiljø på jordemoderuddannelsen.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
  • +45 33 38 22 00
  • uc-dk@uc-dk.dk
  • Ny Vestergade 17 st. tv. 1471 København K

Tilmeld nyhedsbrev

  • Tilmeld dig Danske Professionshøjskolers nyhedsbrev, og modtag debatindlæg, nyheder og udspil fra vores forskellige kanaler.