Europæisk konference: Innovationssparring på tværs af landegrænser

Det europæiske netværk UAS4EUROPE for Universities of Applied Sciences (UAS), som Danske Professionshøjskoler er en del af, afholder en virtuel konference den 11. maj. Her er der fokus på UAS’ernes betydning for innovation i Europa.

Universities of Applied Sciences (UAS) – som kaldes professionshøjskoler i Danmark – har forankring i lokalsamfundet og tætte forbindelser til industrien og borgerne i samfundet. Tanken bag konferencen, som UAS4EUROPE afholder den 11. maj, er, at dette giver Universities of Applied Sciences et stort potentiale for at udvikle banebrydende idéer og innovationer.

Konferencen skal skabe mulighed for, at repræsentanter fra forskellige Universities of Applied Sciences kan netværke med hinanden, forskere og diverse interessenter fra arbejdsmarkedet og civilsamfundet. På den måde kan professionelle sparre med hinanden og udveksle viden og erfaringer på tværs af landegrænser.

Arrangementet begynder med en politisk debat, hvor omdrejningspunktet er en diskussion af, hvordan UAS’erne kan være med til at skabe et grønnere og mere innovativt Europa. Derefter er der forskellige tematiske og interaktive workshops, hvor fagprofessionelle sammen skal definere udfordringerne og mulighederne indenfor deres fag. Til slut vil arrangementet byde på ansigt-til-ansigt matchmaking muligheder.

Deltagelse er gratis, og arrangementet er åbent for alle interesserede. Læs mere om konferencen og tilmeld dig på dette link.

Tilmeld nyhedsbrev