Future Classroom Lab indviet i nye, større lokaler på Campus Carlsberg

Efter åbningen for lidt over et år siden har Future Classroom Lab skabt stor interesse fra kommuner, skoler, danske og internationale politikere og andre samarbejdspartnere. Nu åbner Future Classroom Lab i nye, større lokaler på Campus Carlsberg.

Digitalisering og det 21. århundredes kompetencer har længe været højtflyvende begreber i den uddannelsespolitiske debat. Nu åbner Future Classroom Lab i nye, større lokaler på Campus Carlsberg for at give endnu bedre muligheder for lærere, pædagoger og studerende til at dygtiggøre sig og udvikle de rette kompetencer til fremtidens pædagogiske praksis.

”Vi kniber os selv i armen over den fantastisk store bevågenhed, Future Classroom Lab har fået, siden vi åbnede i september 2016. Her kommer dagligt mange mennesker, fx skoleklasser, delegationer fra nær og fjern, lærere eller pædagoger, der ønsker at dygtiggøre sig, og naturligvis vores egne dygtige studerende. Vi har haft vokseværk fra dag 1, så vi er rykket til en anden del af Campus Carlsberg, hvor der er bedre plads til at være det laboratorium for morgendagens og fremtidens pædagogiske praksis, vi skal være,” sagde Laust Joen Jakobsen, rektor på Professionshøjskolen UCC

Til åbningen deltog blandt andre formand for Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg, Christine Antorini, repræsentanter fra kommuner samt eksperter og forskere inden for undervisning og pædagogik.

Læs mere på Future Classrooms hjemmeside

Future Classroom Teacher-studerende lavede podcast fra indvielsen af det nye Future Classroom Lab med rektor på Professionshøjskolen UCC Laust Joen Jakobsen og formand for Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg, Christine Antorini. Foto: Asger Hunov

Tilmeld nyhedsbrev