Professionshøjskolerne på Folkemødet med stærkt program

Både indhold og udsigt er i orden, når Professionshøjskolernes Strandbar  byder inden for til blandt andet debatter, workshops, samtalesalon og intimkoncert med Rasmus Nøhr på årets Folkemøde i Allinge.

Blandt gæsterne er sektorens nye minister Tommy Ahlers (V), som overtog Uddannelses- og Forskningsministeriet for nylig, hans kollega undervisningsminister Merete Riisager (LA), og derudover befolkes panelerne af alt fra formænd og filosoffer over direktører og fysikere til forældre og analytikere.

Strandbaren ligger på hjørnet af Kæmpestranden. Med tagterrasse og udsigt til Østersøen er det en skøn ramme til masser af gode timer med debat, netværk og samvær med andre deltagere på årets Folkemøde. For kendere hedder placeringen J7, og det er også den placering, man kan søge på i Folkemødets programsystem.

Inden solen går ned over Folkemødet 2018 har Strandbaren rundet 20 arrangementer om alt fra iværksætteri, pædagoguddannelse, pissedårlig undervisning, digitalisering og erhvervs- og byudvikling, for bare at nævne nogle få af de mange programpunkter. Der er endda fødselsdagsfest i anledning af professionshøkolernes 10 år. Christine Antorini (S), formand for Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg, holder festtalen og Rasmus Nøhr Duo spiller bagefter.

Hele programmet ligger her

Tilmeld nyhedsbrev