Professionshøjskolernes videndatabase, UC Viden, lanceres i nyt brugervenligt design

UC Viden-portalen er blevet lanceret i et nyt design med brugervenlighed og funktionalitet i fokus. Dermed sikres hurtig adgang til professionsrettede viden og muligheden for at modtage ny viden direkte i indbakken.

UC Viden-portalen er en vidensdatabase, der giver mulighed for at dele publikationer og projekter fra professionshøjskolernes forsknings- og udviklingsprojekter på tværs af videnmiljøerne. Derudover giver databasen også mulighed for, at medarbejdere på professionshøjskolerne kan præsentere deres CV og den nyeste forskning på deres medarbejderprofiler.

Hurtig adgang til professionsrettet viden
Den nye portal gør det nemmere at finde frem til og få adgang til professionshøjskolernes forsknings- og udviklingsprojekter samt publikationer. Det skyldes den overskuelige opbygning, hvor blandt andet medarbejdernes publikationer, projekter, faglige område og pressedeltagelse fremgår. Opbygningen giver mulighed for hurtigt at kunne danne sig et overblik over medarbejderens fagspecifikke viden og aktuelle forskningsprojekter.

Ny viden direkte til din indbakke
En ny funktion på portalen er det emneordsbaserede nyhedsbrev, hvor man som abonnent løbende opdateres med sektorens seneste publikationer inden for specifikke fagområder. Man modtager således månedligt en opsamling over de nyeste publikationer inden for de emneområder, man følger.

Udforsk den nye UC Viden-portal her

Tilmeld nyhedsbrev